Petteri Perälälle Etelä-Suomen mestaruuskisojen pronssia

Viimeisen reilun viikon aikana AU:sta osallistui painonnostajia kolmeen eri kilpailuun. 24.8. Tytti Becker nosti Tampereella kansallisessa Leader Cupin kilpailussa +87 kilon sarjassa. Kisa sujui Tytiltä mainiosti ja hän paransi 52 kilon tempauksella omaa AU:n ennätystään kilolla. Työnnössä seuraennätys parantui 3 kiloa ja Tytti onnistui jopa sivuamaan kaikkien aikojen ennätystään 70 kilon tuloksella. Yhteistulos 122 oli myös parasta Tyttiä pitkään aikaan ja AU:n ennätys parantui 6 kiloa ja näillä tuloksilla Tytti voitti painoluokkansa.

Pari päivää myöhemmin 26.8. Leena Pasanen osallistui Kurikassa piirikunnallisiin kilpailuihin 87 kilon sarjassa. Kisa sujui Leenalta loistavasti, sillä kaikki kuusi nostoa onnistuivat. Myös Leenan ennätykset parantuivat roimasti. Leena tempasi 40 kiloa ja paransi ennätystään 8 kiloa. Työnnössä nousi 50 kiloa ja ennätys parantui 7 kiloa. Niinpä yhteistulokseen tuli parannusta jopa 15 kiloa edellisiin kisoihin nähden ja 90 kilosta onkin sitten enää 10 kiloa matkaa 100 kiloon.

Eilen lauantaina 2.9. nostettiin Etelä-Suomen mestaruuskisoissa ja AU:sta lähti sinne kaksi edustajaa. Hieman harvinaisemmin miehet aloittivat kisan ja näin ollen Petteri Perälä pääsi lavalle 73 kilon sarjassa jo kisojen ensimmäisessä ryhmässä. Petterin kaikki tempaukset onnistuivat varmoin ottein ja hän päätyi 80 kiloon. Työnnössä kaksi ensimmäistä nostoa onnistuivat hienosti, mutta viimeinen yritys kiloa omaa ennätystä alempaa 109 kilosta epäonnistui ja tulokseksi jäi 102 kiloa. 182 kilon yhteistuloksella Petteri saavutti Etelä-Suomen mestaruuskisojen pronssia sarjassaan.

Anniina Mäkelä päätti pitkän kisatauon 71 kilon sarjassa. Kaksi ensimmäistä tempausta 56 ja 58 kilosta onnistuivat mukavasti, mutta viimeinen yritys 60 kilosta pyörähti yli. Työnnössä sama toistui, kun 75 ja 78 kiloa eivät tuottaneet ongelmia, mutta 81 kilon ylöstyöntöön ei enää riittänyt tarpeeksi puhtia. 136 kilon yhteistuloksella Anniina sijoittui kisojen isoimman painoluokan kuudenneksi. Nyt kun lisenssi on tällekin kaudelle ostettu, niin ei muuta kuin lisää kisoja loppuvuoteen ja tulosta taas nousuun.