Voimistelu

HUOMIO!

 

 

18.10.2020

Tiedote

Harrastevoimistelu, Tempputaaperot ja Ninjagym ovat tauolla lokakuun ajan viranomaisten suositusten mukaisesti. Toimintaa jatketaan marraskuussa poikkeustoimin mikäli se on alueen terveystilanteen mukaan mahdollista.

Syksyn harjoitusmaksu sisältää 12 järjestettyä harjoittelukertaa. Voimistelujaosto on päättänyt, että poikkeustilanteessa syksyn harrastemaksu kattaa harjoittelun keväällä siihen asti kunnes 12 ohjattua harjoituskertaa tulee täyteen. Voimistelijasta johtuvia poissaoloja ei huomioida määrässä. Loppukevään harjoitusmaksun suuruus selviää myöhemmin, kun tiedämme montako kertaa toimintaa keväällä järjestetään.

 

 

6.10.2020

Tiedote

Etelä-Pohjanmaan alueen terveysviranomaisten suositusten mukaisesti keskeytämme toistaiseksi voimistelujaoston harrastetoiminnan koronavirustartuntojen leviämisen estämiseksi. Tämä koskee torstain harrastevoimisteluryhmiä, Kakkatykkejä, Tempputaaperoita sekä Ninjagymiä.

Tiedotamme asiasta lisää syysloman jälkeen.

 

 

Toimintaohjeet korona-ajalle

 

Voimistelutoiminnassamme noudatamme Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen laatimia hygieniaohjeita, jotta voisimme parhaamme mukaan varmistaa kaikille turvallisen ympäristön nauttia voimistelun riemusta.

 

Kuten tiedätte, tänä poikkeuksellisena aikana pienetkin flunssan oireet (nuha, yskä, kurkkukipu) tulkitaan mahdolliseksi koronavirustartunnan oireeksi. Jokaisen kodin tulee siis huolehtia, että jumppaan tullaan vain täysin terveenä. Samat ohjeet koskevat meitä jumpan ohjaajia.

  • Huolellinen käsienpesu saippualla ennen treenejä ja treenien jälkeen.
  • Käsidesiä on saatavilla sekä Kunto-Lutran kassan läheisyydessä että pukuhuoneissa.
  • Vältetään ylimääräistä lähikontaktia (toki lapset ovat lapsia, mutta heitä kannattaa muistuttaa halailun tms välttämisestä).
  • Mahdolliset harmittomat yskähtämiset ja aivastukset  hihaan'.
  • Mikäli lapsi saa oireita jumpan aikana, siirretään hänet sivummalle, otetaan yhteyttä huoltajaan ja odotetaan mahdollisimman pikaista noutoa kotiin.

 

Haluamme kaikki pysyä terveinä, siksi ohjeiden noudattaminen on tärkeää aivan jokaisen kohdalla. 

 

Harrastevoimistelussa 4-5 -vuotiaille lapsille suosittelemme, että vaihdatte jumppavaatteet jo kotona ja jätätte ulkovaatteet yläkerran naulakoihin (naulakot takaovella). Käsien pesu hoidetaan myös naulakoiden viereisessä vessassa. Näin vältämme tungosta pukuhuoneissa. Pienten lasten ohjaajat hakevat ja palauttavat lapset yläaulaan.

Toivottavaa olisi, että kouluikäisten jumppareiden vanhemmat eivät tulisi Lutran sisätiloihin odottamaan jumpan ajaksi vaan lapsen taidot huomioiden lapsi kulkisi sisätiloihin ja saapuisi harjoituksiin itsenäisesti aikuisen odottaessa esim. ulkona. Alakerrassa odottaminen on kielletty.

AJANKOHTAISTA!

 

Nettisivuille päivitetty ryhmien aloitus- ja ilmoittautumisajat! Valitse vasemmalta sivupalkista ryhmä, minkä tietoja etsit.


Mikäli harrastevoimistelun normaalia toimintaa ei ole mahdollista tarjota meistä riippumattomista syistä, pyrimme järjestämään korvaavaa toimintaa. Jos harjoituksia on ehditty pitää yli puolet kauden kerroista, seuralla ei ole hyvitysvelvollisuutta.

Toimimme Voimisteluliiton ohjeistuksen mukaisesti.


Huom. Voimistelujaosto voi myöntää harrastetukea lapselle, jonka harrastuksen aloittaminen tai sen jatkaminen on uhattuna perheen tiukan taloudellisen tilanteen vuoksi. Lue lisää täältä.

 

 

 

Alavuden Urheilijat on yleisseura, jonka alaisuudesta toimii kuusi eri jaostoa. Voimistelujaosto tarjoaa harrastevoimistelua ihan pienistä kakkatykeistä nuoriin asti. Kilpavoimistelijat kilpailevat telinevoimistelussa ja TeamGymissä. Jaostossamme liikkuu viikottain lähes 200 voimistelijaa ja ohjaajiakin toiminnassamme on kymmeniä.

 

Tykkää voimistelujaoston facebook-sivusta ja pysyt kärryillä, mitä voimistelijoille kuuluu! Sinne päivittyvät nopeimmin uutiset ja tiedotteet.


 

AU:n pääseuran palkitsemistilaisuudessa palkitut voimistelijat vuonna 2019

 

Voimistelun valmennus: Jonna Kuni-Keskinen

Voimistelujaoston paras urheiija: 

Voimistelujaoston palkinto: 

Vuoden urheilijaperhe: Johanna ja Tuomas Kotkaniemen perhe
 

 

Onnea kaikille palkituille!

AU:n pääseuran palkitsemistilaisuudessa palkitut voimistelijat vuonna 2018

 

Voimistelun valmennus: Hanna Onnela ja Marja Hynönen

Voimistelujaoston paras urheiija: Marleena Ketola

Voimistelujaoston palkinto: TeamGym-joukkue (Maaria Kaukola, Noomi Heikkilä, Jenna Mäkinen, Mira Jokela, Viivi Mäenpää, Oona Pitkänen, Siri Sytelä, Eveliina Varpula, Usva Virtanen, Maija Ylä-Vannesluoma)

Gustafssonien malja: Tiina Mäntylä

Vuoden urheilijaperhe: Taru ja Risto Lamminmäen perhe
 

Onnea kaikille palkituille!

AU:n pääseuran palkitsemistilaisuudessa palkitut voimistelijat vuonna 2017

 

Voimistelun valmennus: Meeri Mäkinen ja Petra Jokela

Vuoden urheilijaperhe: Jukka ja Annukka Kurikan perhe

Voimistelujaoston paras urheiija: Maaria Kaukola

Voimistelujaoston palkinto: TeamGym-joukkue (Maaria Kaukola, Noomi Heikkilä, Julianna Kontola, Lotta Lamminmäki, Jenna Mäkinen, Mira Jokela, Oona Pitkänen, Eveliina Varpula ja Usva Virtanen)

 

Onnea kaikille palkituille!