Ilmoittautuminen ryhmiin

ILMOITTAUTUMINEN KAUDELLE 2024-2025

Ryhmät muodostetaan syksyllä ilmoittautumisen ja iän perusteella.

  • Ilmoittautuminen ryhmiin alkaa 1.8.2024 klo 17:00.
  • Vaikka ryhmät olisivat täynnä, suosittelemme jonotuspaikoille ilmoittautumista Hoikassa. Voimme ottaa kauden mittaan jonotuspaikoilta lapsia ryhmiin.

Kevään harjotuksiin erillistä ilmoittautumista ei vanhoilta tarvita. Ilmoita kuitenkin joulukuun loppuun mennessä jos lapsenne ei jatka voimistelua. 

 

 

Ilmoittautuminen kaudelle 2025-2026 tapahtuu elokuussa 2025.

Ilmoittautuminen voimistelujaoston ryhmiin
 

Ilmoittautuminen kaikkiin voimistelujaoston ryhmiin tapahtuu Voimisteluliiton Hoika-järjestelmän kautta. Suosittelemme rekisteröitymään käyttäjäksi hyvissä ajoin ennen ilmoittautumisen alkamista. Emme ota vastaan sähköposti-ilmoittautumisia.

Vaikka ryhmät olisivat täynnä, suosittelemme jonotuspaikoille ilmoittautumista. Alkusyksystä voimme ottaa jonotuspaikoilta lapsia ryhmiin. Ryhmistä poistetaan henkilöt, joilla on maksamattomia laskuja edelliskaudelta.

 

 

 

PIKAOHJE UUSILLE KÄYTTÄJILLE:

1. Mene sivustolle: https://go.hoika.net/public/SeuranValinta.aspx

2. Valitse seuraksi Alavuden Urheilijat

3. Huoltaja rekisteröityy käyttäjäksi, rekisteröityvän henkilön tulee olla täysi-ikäinen. Järjestelmä antaa salasanan, käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

4. Huoltaja kirjautuu palveluun ja lisää lapsensa tiedot alaisuuteensa alikäyttäjäksi. Muista laittaa myös lapselle huoltajan sähköposti sekä huoltajan puhelinnumero.

 

5. Ilmoittautumisen ollessa avoinna, ilmoita lapsesi liikuntaryhmään kohdasta ILMOITTAUTUMINEN. Alasvetovalikosta löytyvät kaikki alaisuudessasi olevat käyttäjät. Huom. on tärkeää että ilmoitat ryhmään tulevan henkilön oikein, sillä tarvitsemme lapsesti tiedot (esim. nimen ja syntymäajan, jotta voimme tehdä ryhmittelyt oikein).

6. Järjestelmä muodostaa ilmoittautumisen yhteydessä laskun, joka toimitetaan heti sähköpostiisi. Tarkista roskapostikansio tai tarjoukset-välilehti (Gmail), mikäli et saa laskua. Voit tarkastella laskun tietoja myös järjestelmässä.

 

ILMOITTAUTUMISEN PERUMINEN

Jos haluat perua ilmoittautumisen ota yhteyttä voimistelu.alavus@gmail.com. Jos ilmoittautuminen on Hoikassa vielä auki, voit itse perua ilmoittautumisen.

 

ONGELMATILANTEET

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan Hoika-järjestelmän sisäänkirjautumissivulta. Huom. uuden salasanan saamisessa voi kestää vuorokausi.

Et löydä ilmoittautumispainiketta

Varmista, että olet Hoikan jäsenseurojen sivuilla (vihreät sivut) etkä koulutus-sivuilla (siniset sivut). Jos sinulla on aiemmat tunnukset koulutuspuolella, voivat valmiit linkit ohjata väärään paikkaan. Kokeile osoitetta

https://www.voimistelu.fi/fi/Hoika --> hoika-jäsenseurat --> Alavuden Urheilijat

Järjestelmä ei hyväksy puhelinnumeroasi

Kokeile rekisteröityä tietokoneella.

 

Et löydä Omat tiedot -kohdasta alikäyttäjän lisäämispainiketta

Käytä tietokonetta tabletin sijaan tai vaihda konetta.

 

ASIAKASPALVELU

Hoikan asiakaspalvelu asiakaspalvelu@hoika.fi tai 09 4177 0741.

Voit myös laitaa viestiä epäselvistä asioista voimistelu.alavus@gmail.com. Huom. meillä ei ole päätoimista työntekijää päivystämässä ongelmatilanteita.