Yleisurheilu

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Tervetuloa yleisurheilujaoston sivuille!

Alavuden Urheilijat on yksi EPU:n alueen kärkiyleisurheiluseura. Toiminnassamme on mukana lahjakkaita ja innokkaita nuoria, jotka edustavat ylpeinä AU:ta.

Yleisurheilujaosto järjestää kesäisin urheilukoulua 5-11-vuotiaille, jossa opetellaan eri yleisurheilulajien alkeita ja tekniikoita. Kahtena viime kesänä urheilukoulun uutuuksina on ollut sekä äärimmäisen suosittu ja pidetty lapsi-vanhempiryhmä että Silja Line -seurakisat, joissa lapset ovat saaneet opetella kilpailemaan tutussa ympäristössä. Kaikki rohkeasti mukaan tutustumaan yleisurheiluun ja viihtymään urheilukentällä!

Mukana on myös kilpailevia nuoria ja aikuisia, jotka treenaavat ympäri vuoden. Otamme mielellämme mukaan uusia innokkaita lapsi ja nuoria, jotka haluavat aloittaa yleisurheilun ja mahdollisesti kilpailemisen. Urheilijoillemme järjestetään ohjattuja harjoituksia, joista löytyy tietoa nettisivuiltamme.

Järjestämme kesän aikana kilpailuita, joihin tarvitaan toimitsijoita ja tietenkin kilpailijoita. Kilpailuista löytyy tarkempaa tietoa Kilpailut -kohdasta.

Facebook-sivulle päivitetään aktiivisesti erilaisista AU:n yleisurheiluun liittyvistä asioista, joten kannattaa seurata meitä Facebookissa. Tällöin pysyt parhaiten perillä toiminnassamme.

Tervetuloa punavalkoiseen joukkoomme!