AU:n nostajia itsenäisyyspäiväviikonlopun kisoissa

Lauri Kallioniemi ja Anniina Mäkelä olivat mukana Kurikassa järjestetyissä piirikunnallisissa kilpailuissa itsenäisyyspäivänä. Lauri onnistui erinomaisesti ja paransi roimasti edellisiä kilpailuennätyksiään. Ensimmäistä kertaa 67 kilon sarjassa nostanut Lauri paransi tempausennätystään 5 kiloa 56 kiloon ja teki samalla 23-, 20-, 17- ja 15-vuotiaiden piirinennätyksen. Työntöään Lauri paransi vieläkin hurjemmin 11 kiloa 68 kiloon ja yhteistulokseksi tuli 124. 

Anniinakin teki vuoden parhaan kisasuorituksensa 64 kilon sarjassa. Tempauksessa kaikki nostot onnistuivat varmalla tekniikalla ja 58kg oli kilon parempi kuin Anniinan vuoden paras tulos tähän asti. Työnnössä nousi myös kilon enemmän kuin tänä vuonna aiemmin eli 76kg. 78 kiloa nousi rinnalle, mutta ylöstyöntö oli vielä tällä kertaa liikaa ja jäi eteen. Anniinan yhteistulos oli 3 kiloa parempi kuin aiemmin tänä vuonna 134kg.

Päivää myöhemmin Petteri Perälä oli aikeissa tehdä treenivierailun Valorinteen salilla Jyväskylässä, mutta kun salilla oli sattumalta alkamassa piirikunnallinen ja jäsentenvälinen kilpailu, Petterin treenisuunnitelmat vaihtuivat uran ensimmäisiin painonnostokilpailuihin. Petterin tulos 81 kilon sarjassa oli 65+80=145.