VolttiViikarit 4-5v ja MiniNinjat 4-5v

AJANKOHTAISTA

 

Yleistä

VolttiViikarit ovat 4-5 -vuotiaita tyttöjä ja MiniNinjat 4-5 -vuotiaita poikia. Ryhmät harjoittelevat kerran viikossa yhden tunnin ajan.

 

Ryhmiä vetävät eri-ikäiset voimistelijat ja voimistelusta kiinnostuneet aikuiset ja nuoret. 

KAUSI 2024-2025

 

Syksyllä 2024 Volttiviikarit voimistelee maanantaisin klo 17-18 ja MiniNinjat klo 18-19 Kirkkomännikön koululla. 

 

Harrastusmaksu 70€ sisältää 12 ohjattua harjoituskertaa viikoilla 36-48. Taukoa voimistelusta on syyslomaviikko 42. Harrastusmaksu sisältää myös Alavuden Urheilijoiden jäsenmaksun.

 

Keväällä harjoittelemme viikot 3-18. Taukoa voimistelusta on talvilomaviikko 9 sekä pääsiäismaanantai. Kevään harrastemaksu 80€ sisältää 14 harjoituskertaa. Ilmoita joulukuun loppuun mennessä jos lapsenne ei jatka voimistelua kevätkaudella, niin emme laita uutta laskua. 

 

Huom. Mikäli harrastevoimistelun normaalia toimintaa ei ole mahdollista tarjota meistä riippumattomista syistä, pyrimme järjestämään korvaavaa toimintaa. Jos harjoituksia on ehditty pitää yli puolet kauden kerroista, seuralla ei ole hyvitysvelvollisuutta. Toimimme Voimisteluliiton ohjeistuksen mukaisesti.

 

AU voimistelun talvinäytös järjestetään keväällä. Lisätietoja näytöksestä päivitetään tänne.

 

 

ILMOITTAUTUMINEN

Katso päivämäärät ja lue ilmoittautumisohjeet huolella https://www.alavudenurheilijat.fi/voimistelu/ilmoittautuminen-ryhmiin/

 

KAUSI 2025-2026

 

Ilmoittautuminen elokuussa 2025

ILMOITTAUTUMINEN HARRASTERYHMIIN

 

Ilmoittautuminen harrastevoimisteluun on syksyisin. Ilmoittautuminen tapahtuu elokuussa Voimisteluliiton Hoika-järjestelmän kautta. Suosittelemme rekisteröitymään käyttäjäksi hyvissä ajoin ennen ilmoittautumisen alkamista.

Emme ota vastaan sähköposti-ilmoittautumisia!

 

Huom. Ryhmät täyttävät yleensä erittäin nopeasti.

 

Syksyn alussa voi käydä kaksi ensimmäistä kertaa tutustumassa voimisteluun, jonka jälkeen sitoutuu harrastusmaksuun. Mahdollisia peruutuspaikkoja täytämme syyskauden alkupuolella tilanteisiin sopivalla tavalla. Emme esimerkiksi voi laittaa 12-vuotiaiden ryhmään 6-vuotiasta, vaikka hän olisi ensimmäisellä jonotuspaikalla.

Ryhmistä poistetaan henkilöt, joilla on maksamattomia laskuja edelliskaudelta.

Syksyn ilmoittautumiset pysyvät voimassa kevätkaudella eli jouluna ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Mikäli jäsen ei jatka ryhmässä kevätkaudella, tulee siitä ilmoittaa joulukuun viimeiseen päivään mennessä voimistelu.alavus@gmail.com.