NinjaGym yli 6-vuotiaat

Ninjagymissä yhdistyvät voimistelu, voimaharjoittelu, voltit ja parkour. Tärkeintä on erilaisten taitojen ja temppujen opettelu. NinjaGym on suunnattu yli 6-vuotiaille pojille.

 

NinjaGym harjoittelee torstaisin 16.15-17.30 Kunto-Lutrassa.

 

KAUSI 2023-2024

 

Syksyllä 2023 NinjaGym voimistelee torstaisin Kunto-Lutran liikuntahallilla klo 16.15-17.30

 

Harrastusmaksu 70€ sisältää 12 ohjattua harjoituskertaa viikoilla 38-50. Taukoa voimistelusta on syyslomaviikko 42. Harrastusmaksu sisältää myös Alavuden Urheilijoiden jäsenmaksun.

HUOM! Harjoitukset alkavat kun Kunto-Lutra on käyttökunnossa. Mikäli Lutran avaaminen viivästyy, niin harjoituskausi viivästyy samalla.

 

 

Keväällä harjoittelemme viikot 2-16. Taukoa voimistelusta on talvilomaviikko 9. Kevään harrastemaksu 80€ sisältää 14 harjoituskertaa. Ilmoita joulukuun loppuun mennessä jos lapsenne ei jatka voimistelua. 

 

Huom. Mikäli harrastevoimistelun normaalia toimintaa ei ole mahdollista tarjota meistä riippumattomista syistä, pyrimme järjestämään korvaavaa toimintaa. Jos harjoituksia on ehditty pitää yli puolet kauden kerroista, seuralla ei ole hyvitysvelvollisuutta. Toimimme Voimisteluliiton ohjeistuksen mukaisesti.

 

AU voimistelun talvinäytös järjestetään lauanataina 3.2.2024. Näytöksessä esiintyvät kaikki seuran voimistelijat. Varmistamme aikataulua myöhemmin.

 

ILMOITTAUTUMINEN

Katso päivämäärät ja lue ilmoittautumisohjeet huolella https://www.alavudenurheilijat.fi/voimistelu/ilmoittautuminen-ryhmiin/