TelineTaiturit 6-12v

 

AJANKOHTAISTA

 

 

 

 

Yleistä

Telinetaiturit ovat 6-12 -vuotiaita voimistelijoita. Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa ja harjoitus kestää tunnin.

 

Ryhmien ohjaajina toimivat eri-ikäiset voimistelijat ja voimistelusta kiinnostuneet aikuiset ja nuoret. 

 

Harrastevoimisteluun toivotaan mukaan innokkaita sitoutuneita vanhempia ohjaajiksi. Jos olet aktiivinen ja oma-aloitteinen sekä valmis sitoutumaan ohjaajatehtäviin, laita sähköpostia voimistelu.alavus@gmail.com heti tai ihan viimeistään 30.4.2024. Ohjaajien lapset ovat etusijalla ryhmiin.

KAUSI 2023-2024

 

Syksyllä 2023 Telinetaiturit voimistelee torstaisin Kunto-Lutran liikuntahallilla Harjoitus kestää 55min. Ryhmiin ilmoittaudutaan iän perusteella.

 

Ryhmien harjoitusajat

Klo 17.00-17.55 2017-2018 -syntyneet

Klo 17.30-18.25 2015-2016 -syntyneet

Klo 18.00-19.15 2012-2014 -syntyneet

 

Harrastusmaksu 70€ sisältää 12 ohjattua harjoituskertaa viikoilla 36-48. Taukoa voimistelusta on syyslomaviikko 42. Harrastusmaksu sisältää myös Alavuden Urheilijoiden jäsenmaksun.

 

Keväällä harjoittelemme viikot 3-17. Taukoa voimistelusta on talvilomaviikko 9. Kevään harrastemaksu 80€ sisältää 14 harjoituskertaa. Ilmoitathan joulukuun loppuun mennessä mikäli lapsenne ei jatka voimistelua kevätkaudella.

 

Huom. Mikäli harrastevoimistelun normaalia toimintaa ei ole mahdollista tarjota meistä riippumattomista syistä, pyrimme järjestämään korvaavaa toimintaa. Jos harjoituksia on ehditty pitää yli puolet kauden kerroista, seuralla ei ole hyvitysvelvollisuutta. Toimimme Voimisteluliiton ohjeistuksen mukaisesti.

 

AU voimistelun talvinäytös järjestetään keväällä. Lisätietoja näytöksestä päivitetään tänne.

 

ILMOITTAUTUMINEN

Katso päivämäärät ja lue ilmoittautumisohjeet huolella https://www.alavudenurheilijat.fi/voimistelu/ilmoittautuminen-ryhmiin/

 

 

KAUSI 2025-2026

 

Ilmoittautuminen elokuussa 2025.

ILMOITTAUTUMINEN HARRASTERYHMIIN

 

Ilmoittautuminen harrastevoimisteluun on syksyisin. Ilmoittautuminen tapahtuu elokuussa Voimisteluliiton Hoika-järjestelmän kautta. Suosittelemme rekisteröitymään käyttäjäksi hyvissä ajoin ennen ilmoittautumisen alkamista.

Emme ota vastaan sähköposti-ilmoittautumisia!

 

Huom. Ryhmät täyttävät yleensä erittäin nopeasti. 

Syksyn alussa voi käydä kaksi ensimmäistä kertaa tutustumassa voimisteluun, jonka jälkeen sitoutuu harrastusmaksuun. Mahdollisia peruutuspaikkoja täytämme syyskauden alkupuolella tilanteisiin sopivalla tavalla. Emme esimerkiksi voi laittaa 12-vuotiaiden ryhmään 6-vuotiasta, vaikka hän olisi ensimmäisellä jonotuspaikalla.

Ryhmistä poistetaan henkilöt, joilla on maksamattomia laskuja edelliskaudelta.

Syksyn ilmoittautumiset pysyvät voimassa kevätkaudella eli jouluna ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Mikäli jäsen ei jatka ryhmässä kevätkaudella, tulee siitä ilmoittaa joulukuun viimeiseen päivään mennessä voimistelu.alavus@gmail.com.