Uutiset

Jaosto aloittaa pienesti toimintaa!

Kunto-Lutra on auennut. Kilpauimarit ja tekniikkaryhmäläiset aloittavat säännöllisen harjoittelun Alavudella. Kilpauimarit ti ja to klo 15-17 sekä la 10-12. Tekniikkauimarit to 16-17 (alkaen 2.11). 

Uudet kilpauinnin alkeisryhmät aloittavat toiminnan vasta vuodenvaihteen jälkeen. Syy siihen on se, ettei harjoittelukautta (sunnuntaipäiviä) ole enää jäljellä kovin paljon. Uusi kausi pyörähtää käyntiin vuodenvaihteen jälkeen 14.1. Ryhmäläinen hoitaa itse uintimaksun uimahallin kassalle, ohjausmaksu 60€/kausi (sis. 5€ Alavuden urheilijoiden jäsenmaksun).

 

Aikuisten kuntouinti jatkaa. Tervetuloa entiset kuntouimarit! Uusia uimareita toivotaan ryhmään. Ohjatussa kuntouinnissa voi keskittyä eri uintitekniikoihin, parantaa hengitystekniikoita ja taloudellista uintia. Treenikertoja on jäljellä tähän vuoteen enää 7 (4.11, 11.11, 25.11, 2.12, 9.12 ja 16.12). Kuntouimarit hoitavat itse uintimaksun uimahallin kassalle. Ohjausmaksu syksylle 40€. Kuntouimarit harjoittelevat lauantaisin klo 11-12. 

 

 

Uudet ryhmät alkavat tammikuussa 2024!

Ilmoittautumiset sähköpostiin liis.toomingas@gmail.com

kilpauinti: harjoitukset ti ja to klo 15-17, la ja su klo 10-12

Vesisankarit: harjoitukset ti 14-15 (ilmoittautuminen Suomen harrastamisen -mallin kautta)

Vesitaiturit: harjoitukset to 16-17 ja su 10-12

Aikuisten kuntouinti: harjoitukset la 11-12 (aloittaa 4.11.2023)

Aikuisten tekniikkauinti: harjoitukset la 10-11 (uutta ryhmää kerätään, ota yhteyttä Liisiin)

lisätietoja 040-7583477 (Liis)

 

Erityisesti toivomme, että entiset uimarit löytävät taas uintiharrastuksen pariin! Lämpimästi toivotamme kaikki uudet uinnin harrastajat kautta maakunnan mukaan tämän tärkeän taidon pariin!

 

 

UINNIN ALKEIS- JA JATKORYHMÄT

Uinnin alkeis- ja jatkoryhmät on tarkoitettu 8-12-vuotiaille innokkaille vesipedoille, jotka jaksavat uida itsenäisesti väh. 25m selällä ja 25m vatsalla. Opettajina toimivat uintijaoston koulutetut uimarit. Harjoituskertoja kullakin kaudella on noin 12 kappaletta. Harjoitus kestää tunnin verran. Kokoonnumme Kunto-Lutran kahviossa vähän ennen harjoitusten alkua, jotta kaikilta osallistujilta saadaan nimi, osoite, puh numero ylös. Mukaan pyyhe, uikkarit ja uimalasit. Vanhemmat eivät pääse seuraamaan harjoituksia.

Jaosto järjestää kuitenkin seuran omat kilpailut kunkin kauden päätteeksi, jolloin vanhemmat pääsevät seuraamaan opittuja taitoja sekä kilpailun iloa ja -jännitystä ja parantuneita tuloksia.

 

ALKEISRYHMÄ

Sunnuntaisin klo 10-11.

JATKORYHMÄ

Sunnuntaisin klo 11-12.

Tervetuloa!

 

TEKNIIKKARYHMÄ

Alkeis- ja jatkoryhmän käyneet huomio! On aika lisätä uintiharjoituksiin kertoja. Teillä torstaisin treenit alkavat klo 16.00 (altaalla trehvit) ja sunnuntaisin klo 10 (kahviossa trehvit). Torstaisin uintitreenit kestävät viiteen ja sunnuntaisin kahteentoista.

Kun siirrytään tekniikkatreeneihin on mahdollisuus lunastaa kilpailulisenssi ja sitä myötä sukeltaa kilpauinnin maailmaan mutta voi vaan harrastaa ja parantaa uintitekniikkaa ja nauttia mukavasta uimariporukasta ilman kilpailun sanelemaa pakkoa. Tervetuloa mukaan!
 

AIKUISTEN KUNTORYHMÄ

Kuntoryhmä jatkaa uinteja lauantaisin klo 11-12. Jos tavoitteena on kesällä triathlonkilpailu ja epäröit uintia, niin tule rohkeasti mukaan kuntokurssille. Kuntokurssilla polskuttelevat ne uimarit, jotka ovat osallistuneet tekniikkakurssille mutta mukaan pääsee ilman tekniikankurssiakin, jos on varma, että pystyy uimaan 1-1,5km pituisia treenejä. Luvassa tekniikka, sykkeen kohotuksia, rääkkiä altaassa sekä itsensä ylittämisiä.

AIKUISTEN TEKNIIKKAKURSSI

Uutta tekniikkakurssia kerätään taas. Jos haluat parannusta uintitekniikkaan tule rohkeasti mukaan. Kurssilla käymme vapaauinnin, rintauinnin ja selkäuinnin tekniikoita. Syyskaudella ja kevätkaudella järjestetään yksi kurssi, joten nimiä listaan Kunto-Lutran kassalle. Jos listassa on vähintään 7 nimeä, kurssi aloittaa toimintansa. Tekniikkakurssi järjestetään lauantai aamuisin klo 10-11 Kunto-Lutrassa.

Tervetuloa uimaan!

Liis Ranta-Knuuttila 040-7583477

Uintimaksut 23-24

KILPAUINNIN ALKEISRYHMÄ JA JATKORYHMÄ

Kurssin hinta on 95euroa (90 ohjaus+uintimaksut ja 5eur alavuddn urheilijoidenjäsenmaksu) ja sisarukselta 65 € (sis 60 ohjaus+uintimaksu ja 5€ jäsenmaksu).

*******************************************************************************************************************************