Uutiset

Uintijaoston kevään yhteiset kuivatreenit.

Huom!

Hyvää hiihtolomaa kaikille uintijaoston puolesta!

 

Uintijaosto pitää pikku tauon. Uintireenit jatkuvat maaliskuun puolella. Taukoa on 27.2 ja 6.3. Seuraavan kerran treenataan su 13.3.

Harjoituket normaalisti:

aktiiviuinnin alkeisryhmät su klo 10-11  ja jatkoryhmä su klo 11-12. Ei tarvi enää erikseen ilmoittautua.

 

 

Harjoitukset kevätkaudella:

9.1

16.1

23.1

30.1

6.2

13.2

20.2 Huom! kuivatreenit koko jaostolle: motoriikkaa ja temppuilua.

(27.2 vko8 ja 6.3 vko 9 EI harjoituksia)

13.3

20.3

27.3

3.4 JAOSTON OMAT KILPAILUT

 

Kilpauimareiden kilpailukausi, jos vallitseva tilanne sallii:

5.2 Winter Games, Vaasa

12.2 Oskari uinnit, Jyväskylä

12.3 Paisuntakrooloot, Seinäjoki

9-10.4 Kvarken Games, Vaasa

21.5 Arvo uinnit, Pori

 

 

Ähtärissä:

Kilpauimarit harjoittelevat keskiviikkoisin16-17.30 ja sunnuntaisin 10-12. 

Kilpauinnin alkeisryhmä harjoittelevat 5.9 alkaen sunnuntaisin klo 10-11. ILMOITTAUDU RYHMÄÄN LIISILLE!

Kilpauinnin jatkoryhmä harjoittelee 5.9 alkaen sunnuntaisin klo 11-12.

 

 

 

Uudet maksut kaudelle 21-22

KILPAUINNIN ALKEISRYHMÄ JA JATKORYHMÄ

Kurssin hinta on 95euroa (90 ohjaus+uintimaksut ja 5eur alavuddn urheilijoidenjäsenmaksu) ja sisarukselta 65 € (sis 60 ohjaus+uintimaksu ja 5€ jäsenmaksu).

*******************************************************************************************************************************

 

UINNIN ALKEIS- JA JATKORYHMÄT

Uinnin alkeis- ja jatkoryhmät on tarkoitettu 8-12-vuotiaille innokkaille vesipedoille, jotka jaksavat uida itsenäisesti väh. 25m selällä ja 25m vatsalla. Opettajina toimivat uintijaoston koulutetut uimarit. Harjoituskertoja kullakin kaudella on noin 12 kappaletta. Harjoitus kestää tunnin verran. Kokoonnumme Kunto-Lutran kahviossa vähän ennen harjoitusten alkua, jotta kaikilta osallistujilta saadaan nimi, osoite, puh numero ylös. Mukaan pyyhe, uikkarit ja uimalasit. Vanhemmat eivät pääse seuraamaan harjoituksia.

Jaosto järjestää kuitenkin seuran omat kilpailut kunkin kauden päätteeksi, jolloin vanhemmat pääsevät seuraamaan opittuja taitoja sekä kilpailun iloa ja -jännitystä ja parantuneita tuloksia.

 

ALKEISRYHMÄ

Sunnuntaisin klo 10-11.

JATKORYHMÄ

Sunnuntaisin klo 11-12.

Tervetuloa!

 

TEKNIIKKARYHMÄ

Alkeis- ja jatkoryhmän käyneet huomio! On aika lisätä uintiharjoituksiin kertoja. Teillä torstaisin treenit alkavat klo 16.30 (altaalla trehvit) ja sunnuntaisin klo 10 (kahviossa trehvit). Torstaisin uintitreenit kestävät kuuteen ja sunnuntaisin kahteentoista.

Kun siirrytään tekniikka treeneihin on mahdollisuus lunastaa kilpailulisenssi ja sitä myötä sukeltaa kilpauinnin maailmaan mutta voi vaan harrastaa ja parantaa uintitekniikkaa ja nauttia mukavasta uimariporukasta ilman kilpailun sanelemaa pakkoa. Tervetuloa mukaan!
 

AIKUISTEN KUNTORYHMÄ

Kuntoryhmä jatkaa uinteja lauantaisin klo 11-12. Jos tavoitteena on kesällä triathlonkilpailu ja epäröit uintia, niin tule rohkeasti mukaan kuntokurssille. Kuntokurssilla polskuttelevat ne uimarit, jotka ovat osallistuneet tekniikkakurssille mutta mukaan pääsee ilman tekniikankurssiakin, jos on varma, että pystyy uimaan 1-1,5km pituisia treenejä. Luvassa tekniikka, sykkeen kohotuksia, rääkkiä altaassa sekä itsensä ylittämisiä.

AIKUISTEN TEKNIIKKAKURSSI

Uutta tekniikkakurssia kerätään taas. Jos haluat parannusta uintitekniikkaan tule rohkeasti mukaan. Kurssilla käymme vapaauinnin, rintauinnin ja selkäuinnin tekniikoita. Syyskaudella ja kevätkaudella järjestetään yksi kurssi, joten nimiä listaan Kunto-Lutran kassalle. Jos listassa on vähintään 7 nimeä, kurssi aloittaa toimintansa. Tekniikkakurssi järjestetään lauantai aamuisin klo 10-11 Kunto-Lutrassa.

Tervetuloa uimaan!

Liis Toomingas 040-7583477

Hei, uintiväki!

Kauden päätöskilpailut uidaan su 12.12.21 alkaen klo 10.00 Mesikämmenessä! Toivottavasti koronatilanne helpottaa siihen mennessä, pidättehän etäisyyksiä toisiinne ja käyttäkää maskeja kun tulette katsomaan lastenne kisoja. Lisätietoja Liisiltä.

 

 

Syyskausi 2021 on lähtenyt hienosti käyntiin. Kilpauinnissa Meillä on 6 lisenssillista uimaria. Syyskaudella olemme osallistuneet kolmeen kilpailuun ja edessämme ovat vielä parit kilpailut. 

Kilpauimareiden treenit ovat sisältäneet uintia, peruskestävyystreeniä juoksemalla, palloilemalla, jumppaamalla ja kuntosalitreeniä. 

Ähtärissä aloitti syksyllä kaksi uutta kilpauinnin alkeisryhmää. Molemmissa ryhmissä aloitti 9 uimaria, joista nyt kummassakin on seitsemän aktiivista pikku-uimaria. Ja miten taitavia vesipetoja, vaikka paikkakunnalla ei ole varsinaista kilpauintikulttuuria!

Olemme Sofian ja Oonan kanssa ottaneet ilolla vastaan uudet ähtäriläiset uimarit ja viemme näin osaltamme eteenpäin kilpauintia alueella. Tuntuu, että myös meidät on otettu Ähtärissä hyvin vastaan, uimahallin henkilökunta on aina valmiina auttamaan, radat ovat ke ja su valmiina ja muilta asiakkailta olemme saaneet hyvää palautetta. Kiitos tästä syksystä kuuluu myös muille ympäristössämme toimiville henkilöille, joiden ansiosta pääsemme jatkamaan (kilpa)pulikoimista.

Terv: Liis, Sofia ja Oona