Kilpailulisenssi

Kilpauinnissa kuten kaikissa muissakin lajeissa tarvitaan kilpailulisenssi. Uinnissa se on nimeltään Blue Card.

Lisenssin voimassaoloaika on vuosi, alkaen 1.syyskuuta ja päättyen 31.elokuuta.

Blue Card vaihtoehtoja:

Blue Card Kilpailija on suosituin Blue Card. Se on tarkoitettu valmennusryhmiin kuuluville ja kilpaileville uintiurheilijoille. Se sisältää tapaturmavakuutuksen harjoittelu- ja kilpailutilanteissa sekä kilpailulisenssin. Lisenssi tulee olla lunastettuna 14 vrk ennen kilpailuja.

Blue Card Vakuutukseton sisältää kilpailulisenssin, ei tapaturmavakuutusta. Lisenssi tulee olla lunastettuna 14 vrk ennen kilpailuja. Tämä vaihtoehto koskee niitä, joilla on oma urheilun tapaturmavakuutus (ns. laajennettu tapaturmavakuutus). Vakuutuksettoman Blue Cardin lunastajan tulee lunastusvaiheessa antaa oman vakuutuksensa numero ja vakuutusyhtiö.

Blue Card Vesipeto on tarkoitettu kaikille vuonna 2011 korkeintaan 18 vuotta täyttäville lapsille ja nuorille, jotka osallistuvat uimaseuran toimintaan harrasteryhmissä (vesiralli, kilpa- ja tekniikkakoulu jne). Blue Card Vesipedon lunastaa aina kurssin järjestävä uimaseura. Se sisältää kurssilaisille ryhmävakuutuksen ja henkilökohtaisen Blue Card Vesipeto -kortin.

Lunaastaakseen kilpailulisenssi uinnissa mene osoitteeseen:

https://www.uimaliitto.fi/info/blue-card-lisenssi/