Yleisurheilu

Logo.

Tervetuloa yleisurheilujaoston sivuille!

Alavuden Urheilijat on EPU:n alueen nouseva yleisurheiluseura. Toiminnassamme on mukana lahjakkaita nuoria, jotka edustavat ylpeinä AU:ta.

Yleisurheilujaosto järjestää kesäisin Urheilukoulua 5-9 vuotiaille, jossa opetellaan eri yleisurheilulajien alkeita ja tekniikoita. Ohjaajat ovat koulutettuja, joten he osaavat opastaa lapsia. Ryhmissä pidetään huolta, ettei ketään kiusata eikä haukuta. Kaikki rohkeasti mukaan tutustumaan yleisurheiluun ja viihtymään urheilukentällä.

Mukana on myös kilpailevia nuoria ja aikuisia, joista löytyy tietoa Urheilijat -linkistä. Otamme mielellämme mukaan uusia innokkaita nuoria, jotka haluavat aloittaa kilpailemisen. Urheilijoillemme järjestetään ohjattuja harjoituksia, joista tarkempaa tietoa löytyy Ajankohtaista -linkistä. Harjoituksiin osallistuville ilmoitetaan myös harjoitusten sisällöstä sähköpostitse.

Järjestämme kesän aikana kilpailuita, joihin tarvitaan toimitsijoita ja tietenkin kilpailijoita. Kilpailuista löytyy tarkempaa tietoa Kilpailut -linkistä. Tulokset tulevat Tuloksia -linkkiin. Sinne kirjoitetaan myös muista kisoista, joissa on ollut mukana seuramme urheilijoita.

Vattenfall-finalistit kannustus- ja huoltojoukkoineen Vihdissä 2014