Alavuden Urheilijoiden yleisurheilukauden päätöstilaisuus ti 1.12. Kunto-Lutran kokoustilassa porrastetusti

18.11.2020

Alavuden Urheilijoiden yleisurheilukauden päätöstilaisuus järjestetään tiistaina 1.12. Kunto-Lutran kokoustilassa porrastetusti. Vallitsevan tilanteen takia tilaisuus on tänä vuonna vain palkintojen noutoa varten. Näin vältämme suuret ihmisjoukot, joita päätöstilaisuus on normaalisti kerännyt.

Tilaisuus on porrastettu useaan osaan, jotta suuria ihmismääriä ei pääsisi syntymään. Toivomme, että porrastuksia noudatetaan mahdollisimman hyvin. Alla palkittavat ja porrastukset:

Perheurheilukoululaiset klo 18.15 – 18.40:
Aapo ja Senni Alakurtti, Luukas Kotkaniemi, Pete Kuusisto, Lilja ja Vieno Loukasmäki, Kira ja Nika Novikova, Iida ja Miika Paananen, Maaria ja Mirjami Salo, Elsa ja Hilma Strand, Enni ja Niilo Uitto, Ada ja Hilma Valkealahti, Venneri, Vilhelmi ja Vilippus Äijälä

Aktiiviset Silja Line -kisaajat klo 18.40 – 19.00:
Akseli Eeli, Linus Hynönen, Helmi Kangastie, Niilo Lahdenmäki, Topias Onnela, Eemeli Penttilä, Lauri Piirainen, Aada ja Helmi Pilvola, Matias ja Mikael Vainionpää sekä Adelina ja Olivia Välkky


Muut jaettuna kolmeen osaan:

Ensimmäiset klo 19.00 – 19.20:
Eetu ja Hilda Eeli, Eelis ja Silva Hynönen, Aarni Kivistö, Eemil ja Neela Kontolampi, Hilda ja Joonatan Kotkaniemi, Veera Mäkinen, Iines Onnela, Ninni Peltola, Aleksi ja Emilia Penttilä, Sofia Piirainen, Aliisa Pollari, Oskari Raiski, Karoliina Ranta-Knuuttila ja Joonas Rantanen

Toiset klo 19.20 – 19.40:
Kasperi ja Konsta Engström, Selma Hannuksela, Fanni Isomäki, Minea Jokinen, Aatu Keskinen, Anna ja Martti Krihvel, Elvi Lamminmäki, Juho Mattila, Manu ja Viivi Mäenpää, Venla ja Vilma Mäki, Annu ja Roni Rantala, Linnea Uusitalo sekä Anni ja Sohvi Ylinen

Kolmannet klo 19.40 – 20.00:
Eemi Asunmaa, Miika, Sanni, Sari ja Veeti Jokela, Patrick Jokela, Sofia Järvelin, Aaro Järvinen, Eetu Järvinen, Eemeli ja Ossi Kallio, Riku Kaunisto, Taavetti Kivistö, Vilhelmiina Koivula, Niko Lahdenmäki, Sanni Pynttäri, Sari Rantoja, Tommi Saarinen, Anu ja Samuel Salo sekä Oliver Vainionpää


Etelä-Pohjanmaan kiihtymisvaiheen takia on ensiarvoisen tärkeää, että palkintojen noudossa noudatetaan laatimaamme ohjeistusta. Tällöin pystymme takaamaan turvallisen tilaisuuden jokaiselle. Luettehan ohjeet tarkasti, varsinkin ohjeistukseen lisätyt ja tarkennetut kohdat (lihavoituna).

  1. Ethän saavu paikalle vähänkään oireisena. Mikäli perheestänne kukaan ei pääse noutamaan palkintoa tänä ajankohtana, olettehan yhteydessä meihin (alavudenurheilijat-yu(at)hotmail.com) mahdollisimman nopeasti, niin sovitaan vaihtoehtoinen tapa.
  2. Paikan päälle on sallittua saapua maksimissaan yksi aikuinen jokaista perhettä kohti. Tällöin saamme pidettyä henkilömäärän kurissa.
  3. Otamme sisätiloihin kerrallaan vain yhden perheen välttääksemme turhia kontakteja. Odotattehan siis ulkona, kunnes edelliset ovat tulleet ulos tai teidät päästetään sisään.
  4. Sisätiloissa viivytään ainoastaan se aika, mikä on välttämätöntä. Tällöin pakolliset kontaktit jäävät minimiin, eikä ulkona odottavien tarvitse odottaa liian kauan vuoroaan.
  5. Suosittelemme pitämään parhaimman mukaan n. 1-2m turvavälejä eri seurueiden välillä, sillä vaikka porrastamme noutoa, jonotusta voi syntyä. Ulkona on katos, joten vaikka sataisi, ei joudu odottamaan vesisateessa. Varautukaa kuitenkin sään mukaisesti, ettei tule kylmä.
  6. Vanhemmille ja yli 16-vuotiaille urheilijoille suosittelemme erittäin vahvasti maskia.
  7. Tilassa on tarjolla käsidesiä, jota saa käyttää. Tilassa on myös vessa, jossa voi halutessaan pestä kätensä.
  8. Lapset saavat napata ”tilaisuudesta” mukaansa pillimehun ja pientä makeaa palkintonsa lisäksi

Suuri kiitos kaikille kuluneena vuonna toiminnassamme mukana olleille! Vuosi oli poikkeuksellinen, mutta teidän ansiostanne saimme järjestettyä siitä huolimatta toimintaa.