Urheilukoulu

MS Word -tiedostoperheurheilukoulun ilmoittautuminen 2020.docx (13 kB)
Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse alavudenurheilijat-yu(at)hotmail.com yllä olevalla lomakkeella. Mikäli lomake ei aukea, voi lähettää sähköpostiviestillä seuraavat tiedot: Lapsen nimi / lasten nimet, syntymäaika / -ajat (pp.kk.vvvv), osoite, huoltajan nimi ja sähköpostiosoite, joka toimii käyttäjätunnuksena Jäsensivuille. HUOM! Ilmoittautuessa sitoudut maksamaan maksun ilmoittamistasi lapsista, sillä tunnukset Jäsensivuille luodaan vasta maksusuorituksen jälkeen.

Perheurheilukoulun hinta
2011 – 2016 syntyneet   20 €

Sisaralennus toisesta sisaruksesta alkaen -5 € / lapsi


Ilmoittautuessa sitoudut maksamaan perheurheilukoulumaksun, sillä tunnukset luodaan vasta maksun maksettua. Kuitin suoritetusta maksusta voi lähettää samalla, kun lähettää ilmoittautumislomakkeen. Tällöin tunnukset luodaan heti ja pääsee tutustumaan saatavilla oleviin materiaaleihin.


Maksu tilille Alavuden Seudun Osuuspankki
FI98 5007 0020 0822 61 OKOYFIHH

Saaja Alavuden Urheilijat / Urheilukoulu
Tekstiksi Perheurheilukoulu ja lapsen nimi / lasten nimet

 

 

Kesän 2020 urheilukoulu toteutetaan loppukesästä Silja Line -seurakisoilla. Lue lisää tästä.

 

Perheurheilukoulu starttasi lauantaina 16.5, mutta ilmoittautuminen on auki koko perheurheilukoulun ajan. Mikäli siis haluatte mukaan, ottakaa yhteyttä meihin sähköpostitse, niin sovitaan alkupään lajien suorittamisesta tapauskohtaisesti. Pyrimme mahdollistamaan kaikille lapsille aktiivisuuspalkinnon, joten aloittamisajankohdalla ei ole väliä.

 

Kesän 2020 urheilukoulu alkaa uudella perheurheilukoululla, jossa perhe yhdessä harjoittelee yleisurheilulajeja etänä vaikka omalla kotipihalla. Kynnys aloittaa yleisurheilu on erittäin matala, sillä ohjeet on pyritty tekemään selkeiksi ja näin ollen ihan jokainen voi lähteä mukaan. Mikä olisikaan parempi tapa opetella yleisurheilulajeja kuin yhdessä oman perheensä kanssa!
 

Perheurheilukoulu tarjoaa mukavaa ja liikunnallista ajanvietettä koko perheelle raittiissa ulkoilmassa! Tervetuloa!


Tiedustelut ja yhteydenotot sähköpostitse
alavudenurheilijat-yu(at)hotmail.com

 

Alustava lajiohjelma

  1. Pituushyppy
  2. Pikajuoksu
  3. Pallonheitto
  4. 3-loikka / pituus / hypyt
  5. Kestävyys + liikkuvuus
  6. Monipuolisuuskerta, sis. juoksua, hyppyjä, heittoja