Freegym on uusi harrastus, joka rikkoo perinteisen voimistelun rajoja. Freegymissä yhdistyvät voimistelu, voimaharjoittelu, voltit ja parkour. Tärkeintä on erilaisten taitojen ja temppujen opettelu.

Freegym on seurassamme tarkoitetty 1.-4. luokan pojille. Kaudella 2017-2018 ryhmä kokoontuu perjantaisin klo 15-16. Hinta 60 €/ kausi. Ensimmäinen kerta on pe 15.9.2017.

Ryhmään otetaan 20 ensimmäistä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen alkaa ke 6.9.2017 klo 18.00. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen voimistelu.alavus@gmail.com. Viestiin tulee laittaa lapsen nimi ja syntymäaika sekä huoltajan tiedot (nimi, puhelinnumero, osoite ja sähköpostiosoite).

Edelliskauden freegymiläiset ovat etusijalla ryhmiin ilmoittautuessaan keskiviikkona 6.9. Myös ohjaajina toimivien aikuisten lapset pääsevät ryhmiin.
Muuten ryhmät muodostetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja liian aikaisin tulleita viestejä ei huomioida. Mikäli lapsi ei mahdu jumppaan, siitä ilmoitetaan paluuviestissä myöhemmin.