Harrastevoimistelu

ke_jumppa.pieni_050.jpg

HUOM!

-Ensi viikon torstaina 28.9 kaikki harrastevoimisteluryhmät poikkeuksellisesti klo 16-17. Pahoittelemme muutosta, mutta salivuorot on peruttu kello viidestä eteenpäin sähköisten ylioppilaskirjoitusten takia.
-Torstain harrastevoimisteluryhmät ovat nyt täynnä ja kaikki ilmoittautuneet eivät valitettavasti mahtuneet ryhmiin. Laitamme lauantaihin mennessä paluuviestin niille, jotka eivät mahtuneet ryhmiin.


-1-4lk pojille myös uusi harrastus freegym. Katso lisätietoja täältä.
Alavuden Urheilijoiden voimistelujaoston harrastevoimistelijat ovat 4-12 -vuotiaita. Ryhmät kasataan joka vuosi syyskuulla ilmoittautumisen ja iän perusteella. Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa torstaisin. Alakouluikäiset voimistelevat Kunto-Lutrassa klo. 16.30-17.55 ja tätä nuoremmat klo 17-17.55. Ryhmiä vetävät eri-ikäiset voimistelijat ja voimistelusta kiinnostuneet aikuiset ja nuoret.

Syksyllä 2017 voimistelemme 14.9.2017 alkaen yhteensä 12 kertaa. Jouluinen päätöskerta on 14.12.2017. (Harrastevoimistelua ei ole 18.10 (syysloma) eikä 30.11 (salivuoro peruttu).


----------------------------------------------------------------------------------------------


Lukukausimaksut

7-12 vuotiaat (1,5 h) ja 4-6 vuotiaat (1 h) 70 €/lukukausi, EI SISÄLLÄ VAKUUTUSTA!

  • Sisaralennus 10 € jumppari/lukukausi/ maksun kokonaismäärästä.

Maksu tilille AU voim.jaosto: FI61 5007 0040 0198 22 /Alavuden Osuuspankki.

Kirjoita lapsen/lasten nimet ja syntymävuosi seliteosaan.


----------------------------------------------------------------------------------------------


Ilmoittautuminen harrasteryhmiin

HARRASTERYHMÄT OVAT NYT TÄYNNÄ SYKSYLLE 2017!

Ilmoittautuminen syksyn harrastevoimisteluun alkaa seuraavan kerran keväällä 2018. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen voimistelu.alavus@gmail.com. Viestiin tulee laittaa lapsen nimi ja syntymäaika sekä huoltajan tiedot (nimi, puhelinnumero, osoite ja sähköpostiosoite).

Edelliskauden harrastevoimistelijat ovat etusijalla ryhmiin ilmoittautuessaan heille määrättynä yhtenä päivänä (Huom! Kirjoita viestiin, että ollut mukana edelliskaudella). Myös ohjaajina toimivien aikuisten lapset pääsevät ryhmiin. Muuten ryhmät muodostetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja liian aikaisin tulleita viestejä ei huomioida. Mikäli lapsi ei mahdu jumppaan, siitä ilmoitetaan paluuviestissä myöhemmin.

Jumppaan toivotaan mukaan innokkaita vanhempia vetäjiksi. Jumppavetäjien lapset ovat etusijalla ryhmiin.

Harrastevoimisteluryhmät käynnistyvät syyskuussa. Hintaa 70€/lukukausi.

ke_jumppa.pieni_011.jpg