Aikuiset

 

Aikuisten naisten tanssillisen voimistelun joukkue Aureus treenaan pilke silmäkulmassa, mutta tavoitteellisesti päämääränään TanVo-kilpailut. Joukkue on aloittanut syksyllä 2020.

Harjoituksia on kerran viikossa sunnuntaisin klo 16-18. Valmentajina toimivat Laura Närhi ja Silja Mäkelä.

Jos olet aikuinen, omaat voimistelullista tai tanssillista taustaa ja kiinnostunut sitoutumaan joukkueeseen, ota yhteyttä voimistelu.alavus@gmail.com.

 

Tanssillinen voimistelu

 

Tanssillinen voimistelu on tanssin ja voimistelun yhdistävä, suomalaiseen naisvoimisteluun pohjautuva laji, joka liikuttaa suurta joukkoa suomalaisia nuoria ja varttuneempiakin naisia. Tanssillisen voimistelun moni-ilmeisyys tarjoaa sekä harrastajille että ohjaajille runsaasti vaihtoehtoja ja haasteita. Lajia on mahdollisuus harrastaa kevyesti tai tavoitteellisemmin, ja harrastamisen lisäksi tarjolla on erilaisia mahdollisuuksia esiintymiseen ja kilpailemiseen.

Tämän lajin sielu ja sydän ovat keskustalähtöisyydessä ja liikkeen virtaavuudessa, joihin yhdistyvät liikunnan lisäksi rytmisyys, luovuus, esteettisyys ja ilmaisullisuus. Perusvoimistelutaidot muodostavat lajin pohjan, jonka lisäksi harjoitellaan oikeanlaista keskustaliikuntatekniikkaa ja liikkeiden ja hengityksen sitoutumista toisiinsa. Vartalotekniikan rinnalla harjoitetaan jalkatekniikkaa ja hyppyjä sekä erilaisia fyysisiä ominaisuuksia, kuten liikkuvuutta ja voimaa. Tanssillisen voimistelun ohjelmissa korostuu esiintyjien ilmaisullisuus ja ohjelman kokonaisvaltaisuus, joten tekniikan harjoittamisen ohella on tärkeää paneutua myös esiintymiseen erilaisin ilmaisu- ja luovan liikunnan harjoittein.

Lue lisää Voimisteluliiton sivuilta

Ohjaajatreenit

 

Ohjaajatreeneissä seuran ohjaajat kokoontuvat harjoitelemaan toisten avustamista voimisteluliikkeissä sekä kehittämään omia voimistelustaitoja.

 

Ohjaajatreenit syksyllä 2020

  • to 13.8. klo 16.30-18
  • to 1.1. klo 16.30-18
  • ke 11.11. klo 16.30-18

 

 

Seuran aikuisista ohjaajista koostuva Hotpants kevätnäytöksessä 2019 Maija Poppanen teemaiselle esityksellä