AJANKOHTAISTA

Seuraa facebook-sivuamme niin pysyt parhaiten kärryillä tapahtumista!***

Ilmoittautuminen ryhmiimme tapahtuu syksyllä 2018 Voimisteluliiton Hoika-järjestelmän kautta. Suosittelemme rekisteröitymään käyttäjäksi hyvissä ajoin ennen ilmoittautumisen alkamista. Ilmoittautumispäivämäärästä tiedotamme myöhemmin. Rekisteröityä voit tästä.

PIKAOHJE UUSILLE KÄYTTÄJILLE:

1. Huoltaja rekisteröityy käyttäjäksi. Järjestelmä antaa salasanan, käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

2. Huoltaja kirjautuu palveluun ja lisää lapsensa tiedot alaisuuteensa. Muista laittaa myös lapselle huoltajan sähköposti sekä huoltajan puhelinnumero.

3. Ilmoittautumisen ollessa avoinna, ilmoita lapsesi liikuntaryhmään kohdasta ILMOITTAUTUMINEN. Alasvetovalikosta löytyvät kaikki alaisuudessasi olevat käyttäjät.


***

Talvilomaviikolla (vk 9) harrasteryhmät lomailevat!

***

Nuorten voimistelijoiden kehitysryhmä on aloittanut toimintansa. Ryhmä on tarkoitettu 6.-9. luokan oppilaille ja toteutetaan yhteistyössä koulun kerhotoiminnan kanssa. Ryhmä on suunnattu AU:n voimistelutoiminnassa mukana oleville nuorille, jotka eivät enää ole mukana harrasteryhmissä ja eivät halua tai pääse kilparyhmiin. Harjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 14-15.30.

Jos olet kiinnostunut toiminnasta, ota yhteyttä silja.makela@alavus.fi.


***

Kevään voimistelut jatkuvat tammikuun toisella viikolla.
Kakkatykit ke 10.1
Harrasteryhmät to 11.1
Freegym pe 12.1


***

Voimistelujaoston perinteinen joulunäytös järjestetään Lutralla 14.12 klo 16.45. Näytöksessä esiintyvät seuran voimistelijat. Tervetuloa, sisäänpääsy on ilmainen. Toimintaamme voit tukea ostamalla joulukoriarpoja.


***

Torstaina 30.11 harrastevoimistelua ei ole sillä salissa alakoulun itsenäisyyspäivän juhla.

***

Torstain harrastevoimisteluryhmät ovat nyt täynnä ja kaikki ilmoittautuneet eivät valitettavasti mahtuneet ryhmiin. Laitamme lauantaihin mennessä paluuviestin niille, jotka eivät mahtuneet ryhmiin.


***

Ilmoittautuminen syksyn harrastevoimisteluun alkaa ma 4.9 klo 18.00. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen voimistelu.alavus@gmail.com. Viestiin tulee laittaa lapsen nimi ja syntymäaika sekä huoltajan tiedot (nimi, puhelinnumero, osoite ja sähköpostiosoite).

Edelliskauden harrastevoimistelijat ovat etusijalla ryhmiin ilmoittautuessaan maananataina 4.9 (Huom! Kirjoita viestiin, että ollut mukana edelliskaudella). Myös ohjaajina toimivien aikuisten lapset pääsevät ryhmiin. Muuten ryhmät muodostetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja liian aikaisin tulleita viestejä ei huomioida. Mikäli lapsi ei mahdu jumppaan, siitä ilmoitetaan paluuviestissä myöhemmin.


Ilmottautuminen 1-4lk poikien Freegymiin alkaa ke 6.9 klo 18.00. Ilmoittautuminen tapahtuu samalla tavalla kuin harrasteryhmiinkin. Ryhmään otetaan 20 lasta.


***

Alavuden urheilijoiden liikunnallinen 85-vuotistapahtuma järjestetään koulukeskuksen ja urheilukentän ympäristössä lauantaina 19.8. Tule mukaan liikkumaan ja nautiskelemaan yhteisöllisestä päivästä, tekemistä löytyy kaikille ikäluokille (mm. temppurataa, hevosia, keppijumppaa, väriestejuoksua ja lenkkaritansseja). Tarkempia tietoja luvassa pian!


***

Ilmottautuminen harrastevoimisteluryhmiin alkaa maanantaina 4.9 klo 18.00. Ohjeet ilmottautumiseen tulee myöhemmin. Harrasteryhmät alkavat torstaina 14.9.2017. Olemme esillä harrastemessuilla 1-2.9, tule kysymään ryhmistämme!

Ilmottautuminen freegymiin alkaa keskiviikkona 6.9.


***

Elokuussa Lutralla on temppujumppa alle kouluikäisille lapsille torstaisin klo 17-18. Lue lisää facebook-sivuiltamme.


***

Voimistelijat myös facebookissa

Alavuden urheilijoiden voimistelijoiden sivut löytyvät myös facebookista, seuraa sivustoa niin pysyt kärryillä, mitä voimistelijoille kuuluu!


ke_jumppa.pieni_050.jpg

voimistelu_syksy_2012_194.jpgKilparyhmät ja valmentajat kevät 2017